Asculta Itsy Bitsy live
 

Platforma ONLINE
de învãţare şi evaluare
autonomã

Clasele I-VIII şi pregătitoare

Evalueazã-te corect!


 
 

EVALUEAZĂ-TE CORECT LA

MATEMATICĂROMÂNĂCULTURĂ GENERALĂ

3 ETAPE + O ETAPĂ FINALĂ

12 TESTE PENTRU CLASELE I-VIII ȘI PREGĂTITOARE

 

Despre noi

Ce este Evaluare Digitală?

Ce este Evaluare Digitală?

EVALUARE DIGITALĂ este o platformă independentă, dedicată elevilor din clasele I-VIII și pregătitoare, cu ajutorul căreia aceștia își pot testa online cunoștințele dobândite în școală, la probe precum Limba română, Matematică sau Cultură generală.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Test DEMO

Test DEMO

Pentru a veni în sprijinul tău, al elevului, am dezvoltat un modul de TEST DEMO, prin care îți vei putea face ”încălzirea” înainte de fiecare etapă a Evaluării Digitale. Sperăm să îți placă această călătorie frumoasă “Evaluare Digitală”!

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Ce obţii?

Ce obţii?

Premiul cel mare, acordat în urma etapei finale (din luna iunie) este o excursie la Disneyland Paris.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

MANIFESTO

Educația copiilor noștri va modela societatea viitoare, iar valorile formate într-o societate sănătoasă reprezintă premisa unui viitor mai bun.

Îți propunem Evaluare Digitală - o abordare modernă a clasicelor testări școlare, axată pe creativitate, ingeniozitate, gândire critică și argumentația propriilor puncte de vedere.

CUNOAȘTERE, CREATIVITATE, PROVOCARE ȘI RELAXARE CHIAR DE ACASĂ!

Evaluare Digitală este creativă, antrenantă, relaxantă și cel mai important, toate testele au avantajul de a putea fi rezolvate de acasă, din fața propriului calculator sau a tabletei - ceea ce oferă copiilor ocazia de a utiliza tehnologia în scopuri educative.

EVALUARE DIGITALĂ este un instrument de evaluare distractiv de creativ!
PROVOCARE
Cunoștințele sunt ca un joc de puzzle, iar provocarea este de a găsi cât mai multe piese care să întregească tabloul, prin educație. Noi facem acest traseu al descoperirii unul atractiv, stârnind bucuria procesului în sine și nu doar a rezultatului final.

CREATIVITATE
Având ca bază curriculum-ul în vigoare și Legea Educaţiei Naţionale, Evaluare Digitală reinterpretează într-o manieră creativă subiectele școlare, pornind de la preocupările și curiozităţile copilului. Rezultatul este o călătorie fantastică în lumea cunoștințelor, care asigură o învăţare eficientă și în același timp o evaluare obiectivă și relevantă.

”Învață din ziua de ieri, trăiește pentru cea de azi, speră pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru este să nu te oprești din a pune întrebări.” – Albert Einstein

Elev

Elev

Învățătorii îți deschid ușa, însă numai tu însuți/ însăți poți trece dincolo de ea - Proverb chinezesc.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Părinte

Părinte

Învață din ziua de ieri, trăiește pentru cea de azi, speră pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru este să nu te oprești din a pune întrebări - Albert Einstein.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Profesori & mediul social

Profesori & mediul social

Copiii trebuie învățați cum să gândească, nu ce să gândească - Margaret Mead.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Valori

Valori

Știm foarte bine că fiecare copil este unic. Tocmai de aceea ne concentrăm toată atenția pe procesul educativ: comunicarea, predarea, învățarea și evaluarea trebuie să fie corect adresate.

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Viziune

Viziune

În centrul atenției noastre se află elevul, pe care îl dorim format, informat și educat, pregătit pentru standardele pe care societatea viitorului le propune!

EVALUEAZĂ-TE CORECT!

Obiective

Obiective

Principalul obiectiv al Evaluării Digitale este evoluția și dezvoltarea personală a copiilor și crearea sau consolidarea unor instrumente de adaptare la situații reale cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

EVALUEAZĂ-TE CORECT! 

Calendar şi Înscrieri

Calendar etape

Calendar etape

Evaluare Digitală este formată din: Test Demo GRATUIT, 3 etape de EVALUARE și o etapă FINALĂ prin calificare, pentru acordarea excursiei la DISNEYLAND PARIS elevilor câștigători!

Citeşte mai mult

Etapa finală

Etapa finală

Există 4 modalități de calificare în Etapa FINALĂ care permit participanților să concureze pentru câștigarea unei excursii la Disneyland Paris. Ai cele mai multe șanse de calificare dacă participi la toate etapele fiecărei discipline.

Citeşte mai mult

Înscrieri

Înscrieri

Înscrierile se fac direct online de către părinții și tutorii elevilor, prin crearea unui cont de părinte, în care se adaugă datele de identificare (nume, prenume, clasa, școala, etc.) ale copilului/ copiilor participanți.

Citeşte mai mult

 
 

Regulament

Regulament Evaluare Digitală 2015-2016

Regulament Evaluare Digitală 2015-2016

Regulamentul reprezintă cadrul de organizare și desfășurare a platformei online de testare a cunoștințelor "Evaluare Digitală".

Citeşte mai mult

Premii

Premii

Premiul cel mare, acordat în urma etapei finale (din luna iunie 2016) este o excursie la Disneyland Paris.

Citeşte mai mult

Structura testului

Structura testului

Fiecare test al Evaluării Digitale are 21 exerciții cu un total de 100 puncte. 8 ușoare | 8 medii | 3 grele | 2 performanță

Citeşte mai mult

 
Timpul de lucru

Timpul de lucru

Timpul de lucru depinde de clasa în care te afli și ține cont de structura testului. Prin Chestionarul de pe pagină ne poți comunica dacă timpul ți-a fost suficient și dacă ai putut să îl gestionezi corect!

Citeşte mai mult

Personaje

Personaje

Personajele apar după finalizarea testului și îți vor transmite un mesaj privind modul în care te-ai descurcat la test. Oare ce Personaj îți va apărea? Depinde de tine să te descurci grozav, astfel încât să fii recompensat!

Citeşte mai mult

Legendă punctaj

Legendă punctaj

Totalul punctajului care se poate obține în urma unui test (Limba română, Matematică sau Cultură generală) este 100 pct. Nu se acordă puncte din oficiu. Alături de punctaj, vei primi și pietre prețioase după cum urmează:

Citeşte mai mult

 

Întrebări

 

Blog @ Evaluare Digitală

Data: 21/04/2016

Data: 21/04/2016

Data: 21/04/2016

 

Proiect educațional susținut de


Contact

Facebook, Evaluare Digitală    Evaluare Digitală    LinkedIn
CONTACT ONLINE